Portretkunstenaar & Lichtmagiër

John Geven

Zakelijke & particuliere portretfotografie

: ervaren Tarieven

Welkom op de prijspagina van John Geven Fotografie, waar helderheid en kwaliteit vooropstaan. Als uw toegewijde en ervaren fotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om niet alleen onvergetelijke momenten vast te leggen, maar dit ook tegen transparante en eerlijke prijzen aan te bieden. Op deze pagina vindt u een overzicht van mijn vaste fotografiepakketten, ontworpen om aan een breed scala aan behoeften te voldoen, van individuele portretsessies tot uitgebreide evenementen. Daarnaast bied ik de flexibiliteit van maatwerk offertes, perfect voor diegene die op zoek zijn naar iets speciaals, of het nu voor meerdere personen is, op locatie of in mijn studio.

Standaard Pakketten:
Elk van mijn standaardpakketten is zorgvuldig samengesteld om u een uitstekende waarde te bieden. Of u nu op zoek bent naar een snelle portretsessie of een uitgebreide shoot, er is een pakket dat bij uw wensen past. Alle pakketten bevatten een vooraf vastgesteld aantal uren fotografie, professioneel bewerkte foto’s, en een privégalerij waar u uw beelden gemakkelijk kunt downloaden en delen.

Maatwerk Offertes:
Voor die unieke momenten en specifieke verzoeken sta ik klaar om een offerte op maat te creëren. Bent u geïnteresseerd in een fotoshoot op locatie, heeft u specifieke wensen voor een evenement, of wenst u een sessie voor meerdere personen in de studio? Laat het me weten, en ik zal een gepersonaliseerde offerte opstellen die perfect aansluit bij uw eisen en budget.

Flexibiliteit en Kwaliteit:
Bij John Geven Fotografie draait alles om het bieden van flexibiliteit en het garanderen van topkwaliteit. Mijn doel is om elke fotoshoot naadloos en plezierig te maken, met eindresultaten die uw verwachtingen overtreffen. Voor mij is fotografie niet alleen een beroep; het is mijn passie en mijn kunst. Ik zet mij in om elke keer weer prachtige beelden te leveren.

Bent u klaar om uw volgende fotoshoot te plannen, of heeft u vragen over mijn tarieven en diensten? Neem gerust contact op. Samen zullen we ervoor zorgen dat uw fotografie-ervaring onvergetelijk wordt. Uw momenten zijn het waard om op een bijzondere manier vastgelegd te worden, en ik ben hier om dat te realiseren.

Neem direct contact op hieronder voor meer informatie of om uw fotoshoot te boeken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en mooie herinneringen voor u te creëren!

 

Fotoshoot 1  persoon : € 295,-

Hoe gaat een fotoshoot in zijn gang:


De fotosessie begint met een telefonische kennismaking waarin we jouw wensen en ideeën bespreken, mogelijk ondersteund door een moodboard. Om ervoor te zorgen dat je je optimaal kunt voorbereiden, geef ik je praktische tips voorafgaand aan de fotoshoot.

De fotoshoot zelf duurt ongeveer anderhalf tot twee uur, waarbij we in een ontspannen sfeer werken om prachtige momenten vast te leggen. Na de shoot ontvang je een digitaal album met een grof bewerkte selectie van de foto’s, voorzien van een watermerk, zodat je op je gemak je favoriete beelden kunt uitkiezen.

Je kunt 8 foto’s selecteren die ik vervolgens volledig en zorgvuldig voor je zal bewerken. Jouw gekozen foto’s ontvang je digitaal binnen twee weken nadat je jouw selectie hebt doorgegeven. Mocht je meer liefde hebben voor meerdere beelden, dan kun je extra foto’s afnemen voor 20 euro per stuk.

Wil je met meerdere personen komen dan maak ik graag een offerte op maat.

Houd er rekening mee dat de kosten exclusief eventuele huur van de locatie, visagie en mogelijke reiskosten zijn (de eerste 20km worden geen reiskosten gehanteerd).

 

Fotoshoot meerdere personen :
Offerte op maat

Onze fotosessie begint met een telefonische kennismaking of een bezoek aan de locatie waar we jullie wensen en ideeën bespreken. Indien gewenst, maken we gebruik van een moodboard om de juiste sfeer voor de fotoshoot vast te stellen. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op locatie een tijdelijke studio op te zetten. Dit maakt het efficiënt om collega’s een voor een te fotograferen.

Ter voorbereiding op de fotoshoot voorzie ik jullie van praktische tips om ervoor te zorgen dat iedereen zich optimaal kan voorbereiden.

De duur van de fotoshoot is afhankelijk van het aantal personen en specifieke wensen, welke ook de kosten bepalen. Na de fotoshoot ontvangen jullie een digitaal album met een grof bewerkte selectie van de foto’s, voorzien van een watermerk. Dit geeft jullie de gelegenheid om op jullie gemak de favoriete beelden te kiezen, waarna ik deze foto’s volledig en zorgvuldig zal bewerken.

De definitief gekozen foto’s worden binnen twee weken na jullie selectie digitaal toegestuurd. Let op: de genoemde kosten zijn exclusief eventuele huur van de locatie, visagie en mogelijke reiskosten. Voor de eerste 20 kilometer worden geen reiskosten in rekening gebracht.

 

 

 

Neem hieronder meteen contact op: